home

download the 2011 flyer

TANGO MUZIEKROUTE KOOPZONDAG 3 april  

Centrum Nijmegen

Nijmegen danst de Tango !  8e editie van Tangofestival Doble Ocho

Het internationale Tangofestival Doble Ocho is inmiddels een begrip in Nijmegen en omstreken. Het festival vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 24 april met een vroege kick-off op koopzondag 3 april. De onderdelen die in de 8e editie interessant zijn voor jong en oud, dansers of niet dansers, zijn de 2e Tangomuziekroute op zondag 3 april, een Tangobazaar in het Kolpinghuis op vrijdag 22 april, de GRAN NOCHE op zaterdag 23 april en een bijzondere latijns-Amerikaanse Paasmis op zondag 24 april in het Valkhof Museum.

 

In navolging van een succesvolle eerste editie van de Tangomuziek route zal op koopzondag 3 april weer een lint van tangodansers door de stad trekken, langs winkels, café's en de Openbare Bibliotheek de Marienburg. In meer dan 10 winkels in de Nijmeegse Binnenstad zal er tangomuziek gespeeld worden en op pleintjes en in straten zoals de Houtstraat zullen tangodansers het winkelend publiek verrassen met optredens.  De RBT-KAN brengt samen met Stichting Ultimo Tango een flyer met de route uit en alle participerende winkels en gelegenheden. In de bibliotheek de Marienburg zal een inlooples Argentijnse Tango worden gegeven vanaf 13.00 door z.g.n taxi dansers die U aan de hand nemen om de eerste tangopassen te leren ! Er kan ook door ervaren dansers  gedanst worden op muziek van DJ Arnoud. In de Bibliotheek treedt voor U op TRIO NOCTURNA vanaf 16.00 u, de winnaars van de 2010 tangomuziek competitie. Afsluitend vindt er een concert en salon plaats na 18.00 uur in het Kolpinghuis van ORIGEN TANGO:  alles gratis toegankelijk. De winkels die meedoen zijn : Hoogenboom mode, PODIUM, Noa Noa, Cappello, Jan Janssen schoenen, café Samson, Zus en Zo, David Mulder en Hotel Courage. Het volledige programma kunt u zien in de flyer uitgegeven voor RBT-KAN.

 

click hier om de flyer met het complete programma in te zien  

Dansers : Joris & Karin // Jolanda & Paolo

 

PRIJSVRAAG

MAAK de LEUKSTE tango foto in een van de deelnemende winkels! Mail deze naar: tangoroute@doble-ocho.com en win een speciaal VIP arangement voor de GRAN NOCHE de DOBLE OCHO op 24 april 2011

 

 

tangomuziek route  is mede tot stand gekomen met ondersteuning van het 

RBT-KAN NIJMEGEN / HUIS VOOR DE BINNENSTAD NIJMEGEN
Productie : Kunstburo Lucien Lecarme 

met dank aan SCHREEVEN MUZIEK